Werkwijze

Een aantal weken voor je trouwdag maken we een afspraak voor een proefsessie in de studio. Ook is het mogelijk om bij jou thuis te komen voor een proefsessie. Hiervoor wordt een toeslag berekend.

Tijdens de proefsessie wordt er met alle aandacht geluisterd naar jou wensen. Het is handig om foto’s uit bijvoorbeeld trouwbladen mee te nemen,zodat ik een compleet beeld kan krijgen van jou wensen. Op deze manier kan ik jou een professioneel advies geven over welke make-up en kapsel het meest bij jou en je trouwjurk past. Stapsgewijs zullen we dan ook tot de perfecte bruidsstyling komen,die precies aansluit op al jou wensen.

Op de dag van je trouwdag kom ik naar de door jou gewenste locatie en afgesproken tijdstip voor de bruidsstyling. Hou er rekening mee dat ik ongeveer 2,5 uur bezig ben met de bruidsstyling.

Het is ook mogelijk om de make-up en kapsel van bijvoorbeeld bruidsgasten en bruidsmeisjes door mij te laten verzorgen.


Bruidsmake-up, aan huis , trouwmake-up, bruiden, trouwdag, make-up aan huis, make-up,bruidskapsels,kapsels,trouwen,bruidsstyling, Purmerend, Zaanstreek/ waterland, Amsterdam, visagie,proefmake-up,proefkapsels,bruidsmeisjes-kapsels,beauty.